Expoziția de fotografie: „Cantata Cafelei”, la Casa Colecțiilor și a Documentelor de Patrimoniu

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, te invităm la Casa Colecțiilor și a Documentelor de Patrimoniu (Bulevardul Independenței, nr. 24) să sărbătorim împreună  8 ani de Copac, începând cu ora 10:00, până la ora 14:00. Alături de noi vor fi cei de la Olivo Coffee Culture, Cocktails Black & White și Copacul cu dulciuri. 

DRESS CODE :  verde olive

Program:

Ora 10:00 – Primirea oaspeților.

Pentru primii 200 de oaspeți, avem pregătită o mică surpriză la intrare. 

Ora 11:30 – Prezentare și degustare de cafea cu tema “Gabrielito en Colombia”. 

Curiozități despre experiența colegilor noștri în Columbia. Degustare, cu o cafea adusă din Columbia. 

Ora 10:00 – 14:00 – Expoziție de fotografie “Cantata Cafelei”. Cunoscută și sub numele de Cantata cafelei, este o cantată profană, scrisă de Johann Sebastian Bach. A compus-o, probabil, între anii 1732 și 1735. Deși este clasificată ca o cantată, în esență este o operă comică în miniatură. Printr-un comentariu satiric, cantata povestește în mod amuzant despre dependența de cafea.

Ora 10:00 – 14:00 – Coffee Point & Prosecco Point. Jos, la parter, o să pregătim cafea, iar alături de noi o să fie prietenii noștri de la Black&White cu Prosseco Point.

🎉 Cum altfel să sărbătorim 8 ani, dacă nu în Casa Colecțiilor și a Documentelor de Patrimoniu? Mulțumim pentru găzduire domnului manager Pintea Ioan, prin acest loc minunat, o clădire etalon, care adăpostește un tezaur cultural, atât prin colecția de carte veche (cea mai veche fiind o Biblie din 1475), cât și prin cele peste 14.000 de file  de manuscrise ale marelui scriitor Nicolae Manolescu. 

#8ani de #copaculdecafea