Expoziție de carte: „ABC-ul sănătății: Ce știm despre corpul uman?”

Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud. Secția „Împrumut pentru copii”.

Expoziție de carte: „ABC-ul sănătății: Ce știm despre corpul uman?”.

 

„Sănătatea nu este ceva de la sine înțeles, care nu poate fi pierdut. Dacă ați fost cel puțin o dată bolnavi, poate răciți sau poate suferind de una dintre așa-numitele boli ale copilăriei, știți cu siguranță ce rău este să fii lipsit de sănătate. Nu te poți concentra la ceea ce ai de făcut, nu te mai poți bucura de prezența prietenilor și parcă nu ai chef de nimic. Iată de ce este important să aveți grijă de sănătatea voastră”.

 

”Împărăția Puiului de Om” – despre importanța igienei:  „Bună-ziua, Puiule de Om! Este timpul să scoatem de aici, din paginile acestei reviste, o poveste vie. Știi de ce îmi place să vorbesc cu tine? Pentru că tu poți să-ți imaginezi tot felul de lucruri, iar pentru scurta noastră călătorie este nevoie de un strop de imaginație.

În minutele care urmează, noi doi, Puiul de Om și Puiul de Doctor, vom petrece un pic de timp împreună. Este minunat că ai învățat să citești, altfel n-am fi putut să stăm de vorbă. Hai, vii? Eu am început deja să alerg printre litere. Hei! N-am zis eu că ai imaginație bogată? Ai și găsit o scurtătură!”.