Grupa mare „Fluturașii”, de la Grădinița nr. 9, a poposit la secția „Împrumut pentru copii” a Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud

Grupa mare „Fluturașii”, de la Grădinița nr. 9, a poposit la secția „Împrumut pentru copii” a Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, însoțiți de doamna profesor Ceuca Corina, pătrunzând, astfel, în fascinanta lume a cărților”.

Doamna bibliotecar ne-a primit cu drag și le-a vorbit copiilor despre carte, împrumut de carte, comportamentul în bibliotecă și în colectivitate.

Tot aici, copiii au aflat despe cuvintele magice care trebuie folosite în conversații (TE ROG!,  MULȚUMESC!, CU PLĂCERE!) și bunele maniere în viața de zi cu zi.

Povestea „Șoarecele și pisica”, după Frații Grimm, spusă de doamna bibliotecară și dialogul purtat cu copiii, a subliniat importanța respectării „CORECTITUDINII” și „SINCERITĂȚII”, ca o relație de prietenie să dăinuiască în timp.

Copiii au fost încântați, surprinși de ceea ce au învățat în bibliotecă, promițând că vor reveni curând ca mici cititori.

Vă mulțumim, doamnă bibliotecară!

(profesor învățământ primar, Crina Ceuca)