Prietenie ... pe o sfoară ... virtuală ...

Data: 07.06.2021 Ora:10:30

Prietenie ... pe o sfoară ... virtuală ...
Prima ieșire din școală, împreună cu elevii clasei IB, după reducerea restricțiilor am făcut-o, unde credeți ? Unde ne puteam din nou întâlni cu CĂRȚILE, ... și nu orice fel de cărți, ci poveștile minunate ale lui Petre Ispirescu.
 
Le citim celor mici…acasă, la școală, dar unde putea fi mai minunat, decât în CASA CĂRȚILOR – BIBLIOTECA.
 
Poveștile au o mult mai mare importanță in dezvoltarea si evoluția copiilor noștri decât credem noi. Doar trebuie să-i întrebăm pe ei dacă este bine să citim, iar aceștia vor găsi o sumedenie de motive pentru a ne spune cât de important e cititul.
 
Cam acest lucru s-a întâmplat și astăzi. O activitate minunată, cu oameni minunați, domnul director Ioan Pintea și doamna bibliotecar Andronesi Isabela, care ne-au primit în Împărăția Poveștilor lui Petre Ispirescu, în cadrul Proiectului Internațional ,,Prietenie ... pe o sfoară ... virtuală” ....Colorăm povești”. Eroii din poveștile cunoscute sau mai puțin cunoscute ne-au devenit buni prieteni. Am citit, am aflat informații despre autor, am colorat, am decupat, am devenit prieteni ,,virtuali”… pe o sfoară imaginară dar, mai mult decât atât, ne-am apropiat de lectură !
 
Vă mulțumim pentru oportunitate !
 
(Prof. înv. Primar Barteș Bombonica,
Școala Gimnazială Nr. 4, Bistrița)