Onorați să fim selectați în Programul „Cartea deschisă”, desfășurat sub patronajul președintei Republicii Moldova, doamna Maia Sandu!

Onorați să fim selectați în Programul „Cartea deschisă”, desfășurat sub patronajul președintei Republicii Moldova, doamna Maia Sandu!
 
🇲🇩🇷🇴 Scriitorii din Republica Moldova și din România promovează lectura prin Programul „Cartea deschisă”. Inclus pe lista persoanelor invitate: domnul Ioan Pintea, managerul Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud!
➡️ În perioada septembrie – octombrie, mai mulți scriitori din Republica Moldova și din România vor merge în localitățile din țară pentru a promova Lectura, Cartea și Oamenii Cărții – acțiuni ce se înscriu în Campania Națională de Promovare a Lecturii lansată de președinta Maia Sandu cu ocazia instituirii Zilei Naționale a Lecturii.
📚 Elevi, studenți, profesori și oamenii pentru care Cartea înseamnă valoare, iar Lectura mod de a fi sunt așteptați să participe la întâlnirile de suflet ce vor fi organizate de către profesori, bibliotecari și manageri școlari pe întreg teritoriul țării.
❗️📚 Campania Națională de Promovare a Lecturii „Cartea deschisă” se desfășoară sub patronajul președintei Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, și este finanțată de Ministerul Culturii, și implementată de Muzeul Național al Literaturii Române.
🇷🇴 Proiectul „Lecturi vii: cititori și scriitori” este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și implementat de Institutul pentru Inițiative Culturale și Educaționale.