Poveștile copilăriei la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud

Elevii clasei întâi de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița au petrecut o dimineață agreabilă la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc”, unde au vizionat unul dintre filmele seriei „Cartea junglei”. Filmul, care a rulat pe uriașul ecran LCD al Mediatecii, le-a captat întru totul atenția copiilor: „Filmul a fost foarte frumos, despre un copil care a crescut în junglă, în mijlocul animalelor. Pe copil îl chema Mowgli. Am vrea să mai venim aici, să vedem și alte filme. Eu sunt în clasa întâi și studiez vioara la școala de muzică”, ne-a spus Gabriela, una dintre elevele clasei, la sfârșitul vizionării.

 „Le mulțumim celor de la Biblioteca Județeană pentru că ne sprijină de fiecare dată când avem nevoie! De data aceasta i-am surprins pe copii venind la Mediatecă, pentru a vedea un film, pentru că ei, auzind că mergem la Bibliotecă, credeau că vom citi cărți. Sper că am fost cuminți și vrem să mai venim aici, și ca să citim” a completat d-na Ionela Cârcu, învățătoarea acestei clase.

Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud deține un fond de peste  4 000 de CD-uri și DVD-uri, din colecții de filme și albume muzicale, care pot fi utilizate atât în scop recreativ, cât și didactic.  

                                                                                  www.bjbn.ro