Tinerii de la organizația Gutenberg Jugendverein Bistrița, la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc”

Joi, 14 martie 2019, a fost vizionare de film la mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, la care au participat tineri entuziaști, interesați de învățarea limbii germane.

„Membrii Gutenberg Jugendverein Bistrița fac parte din singura organizație vorbitoare de limba germană din țară, Gutenberg Studentenverein, care promovează învățatea acestei limbi prin diverse activități interactive. Cu acest scop, ei s-au întâlnit la mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, pentru o seară în care să vizioneze unul dintre cele mai de succes filme din Germania, Fack ju Göhte” (2013). O comedie în regia lui Bora Dagtekin, care a fost cel mai de succes film german din anul 2013”  (Dara Cindrea, organizatoarea acțiunii). 

În preambulul vizionării, tinerii oaspeți ai mediatecii au vizionat un scurt documentar realizat la Biblioteca Județeană „George Coșbuc”, despre traseele Bibliobuzului minunat, biblioteca pe roți care duce cărți elevilor din localitățile mărginașe din județ.

                                                                                 www.bjbn.ro